Mysig ”pétanque” med fransk lunch, 7 dec. 2023.

Ett dedicerat gäng träffades för spel under lättsamma former och en utomordentligt god Boeuf Bourguignon som kocken Irma serverade, då också två nya medlemmar anslöt!

Nu firar vi jul och sedan börjar vi spela igen 11 januari och därefter 1 februari. Nästa nummer av Djurgårdsbladet kommer ut i slutet av februari med inbjudan till vårens boulespel! Alltid kl 14 den första torsdagen i varje ny månad 🙂

Joyeux Noël! och Välkommen på det nya året!

Prins Bertil under ett spel pétanque på franska Rivieran. Riktigt så här somrigt är det inte just nu på Djurgården, men det är varmt inuti boulehallen! Prins Bertil var en hängiven boulespelare och i 75-årspresent fick han denna egna boulehall, en donation initierad av det svenska näringslivet. Läs mer om Prins Bertils Boulehall på www.prinsbertilsboulehall.se.
Det här inlägget postades i Tidigare aktiviteter. Bokmärk permalänken.