Manillaskolan återinvigd

20130821-122023.jpg

Idag återinvigdes Manillaskolan. Det nya läsåret innebär ett nytt kapitel för den över 200-åriga skolan. Nu ska förskoleklass till sexan och två gymnasieklasser hitta sin plats i den vackra skolan och dess omgivningar.

Efter parad till skolgården invigdes skolan med en finstämd ceremoni. Elevrepresentanter från varje årskurs klippte gemensamt av bandet och sedan följde ett fint dans och musikprogram, innan det nya skolåret ringdes in.

Stiftelsen Carpe Diem, som står bakom Campus Manilla, har på några få månader gått från beskeded att de ”får” Manillaskolan till en fungerande skolstart med möbler, lärare och pedagogik. Nu ser eleverna och pedagoger fram emot ett spännande skolår i nya skolan.

Det här inlägget postades i Historiskt perspektiv, Tidigare aktiviteter. Bokmärk permalänken.