Välkommen

Medlemmar erbjuds att köpa boken ”Why Cities Need Large Parks” till ett rabatterat pris. En bibel för naturområden i stora städer!

Vi anordnar varje år aktiviteter för både medlemmar och icke-medlemmar. Medlemmarna erbjuds aktiviteterna till ett lägre pris än icke-medlemmar och ibland helt gratis.

Aktiviteterna kan vara guidade naturvandringar, föreläsningar om Djurgårdshistoria eller besök i historiska Djurgårdshus.

Som medlem får du information om aktuella byggplaner på Djurgården.

Och du får medlemstidningen ”Djurgårdsbladet” inför varje ny årstid. Tidningen innehåller både debattartiklar, historiska texter, intervjuer med tongivande Djurgårdspersoner och inbjudan till aktiviteter.

Medlemmar erbjuds att publicera privatannonser i Djurgårdsbladet – till ett rabatterat pris.

Du är varmt välkommen till oss!