22/9: Välkommen till bokpresentation

Att vara sin formel trogen, av arkitekten Kjell Forshed.

Ordföranden i Norrmalms hembygdsförening, Ulf Johannisson, bjuder in Djurgårdens hembygdsförening till Kjell Forsheds bokpresentation.

Kjell Forshed har under ett långt yrkesliv från miljonprogrammens tid till dags dato varit verksam som praktiserande arkitekt och arbetat med stadsbyggande och bostäder. Kjell visar egna projekt från olika tider, en livsresa beskriven i boken Att vara sin formel trogen. (Läs mer om aktuella projekt på brunnbergoforshed.se.)

Torsdag 22 september kl 18 på Birkagården, Karlbergsvägen 86 B.Buss 72 kl 17:35 (och 17:45) från Odenplan och buss 53 kl 17:42 tar 5 minuter till hållplats Norra Stationsgatan, alldeles intill Birkagården.

Anmäl dig genom att betala med Swish 1235297502 – eller via PG 4901522-5 och ange då namn och maila kassör Margita Jacobsson margita@pharmaxy.se

100 kr för medlemmar i Djurgårdens hembygdsförening. 150 kr för icke-medlem i hembygdsförening.

Kjell Forshed
St Eriksområdet i Stockholm.
Det här inlägget postades i Föreningsinternt. Bokmärk permalänken.