Rapport från höstens första styrelsemöte

Måndagen den 22 augusti träffades styrelsen för hembygdsföreningen hemma hos ordföranden för höstens första möte efter sommaruppehållet.

Vi fick höra vilka artiklar som kommer publiceras i det kommande Djurgårdsbladet. Fullspäckat! Titta i brevlådan kring den 19 september!

Plangruppen berättade om de olika byggplaner som försiggår i Nationalstadsparken som är viktiga att hålla koll på utifrån föreningens syfte – att värna och vårda Djurgårdens natur och kulturhistoria och tillgängligheten för både Stockholmare och turister.

Programgruppen presenterade höstens träffar och många spännande idéer för våren. Tips: boka in tisdagen den 27 september redan nu för en härlig kvällsvandring i Djurgårdsstaden.

Vår nya kassör berättade att överlämnandet är nu klart. Hon har varit mycket flitig och bland annat gjort så att det blir lättare för alla som har Swish att betala medlems- och deltagaravgifter. Det går fortsatt bra att betala till kontonumret 35 19 91-5.

Är du inte redan medlem och får Djurgårdsbladet kan du lätt bli det! Bli medlem idag >>

Avgifter som kommer in efter den 1/10 gäller även nästföljande år
Inlägget finns i kategori: Föreningsinternt. Lägg till som bokmärke.