Hjälp föreningen, svara på enkät!

Enkätundersökningen är nu avslutad. Vill du komma i kontakt med hembygdsföreningen se våra kontaktuppgifter.

Du kan hjälpa styrelsen i Djurgårdens hembygdsförening! Berätta för oss vad du har för känsla för hembygdsföreningen, vad du tycker om vårt program och hur du upplever vår hemsida och medlemstidning Djurgårdsbladet.

Dina svar hjälper oss att planera verksamheten bättre – för din och föreningens skull. Vi kommer att sammanställa svaren och redovisa dessa i Djurgårdsbladet. Även du som inte ännu är medlem är välkommen att svara på frågorna.

Har du frågor eller funderingar du inte tycker du fått chans att berätta för oss i enkäten, får du gärna höra av dig till någon av oss i styrelsen. Du kan också skriva direkt in i kommentarsfältet nedan.

Inlägget finns i kategori: Djurgårdsbladet, Föreningsinternt, Webb. Lägg till som bokmärke.

Kommentar till Hjälp föreningen, svara på enkät!

1. Pingback: Djurgårdsbladet nr 1, 2016 | Djurgårdens Hembygdsförening

Kommentera/Svara

Din e-post adress kommer ej publiceras.

Du kan anvaenda dessa HTML tagar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>